2016-08-15

Місто героїв. Україна це Маріуполь.

Мариуполь - это иллюстрация того, что будет с каждым ныне оккупированным городом после его освобождения. В 2014 году в Донецке за Украину выходили десятки тысяч активных патриотов. Увы, без военной поддержки, на одном голом безоружном патриотизме город от агрессоров не защитить. Но после изгнания оккупантов Донецк снова сможет громко заявить о своей любви к Украине. Жаль, что в остальной Украине так мало знают о Донетчине и она ассоциируется у всех лишь с промышленностью. Но постепенно, благодаря нападению на нас, люди узнают историю, выдающихся личностей, культуру и науку этой пока малоизвестной украинской области.



Маріуполь. Найбільше місто на лінії фронту неоголошеної російсько-української війни. Раніше це була просто велика точка на карті Донецької області. Зараз – форпост українства на Сході. В останні два роки Маріуполь став чи не найпопулярнішим напрямком в Україні для журналістів з усього світу, а ситуацію у місті обговорюють із великим запалом. Маріуполь став символом, про який дізналась вся Україна.

Заключний фільм із циклу “Місто героїв” – “Україна – це Маріуполь” розповідає про те, що знають, думають, і відчувають українці з різних регіонів стосовно столиці Приазов’я.

Комментариев нет:

Отправить комментарий